Betofilm birch, Peri, 2.1x125x250 cm, 120g/m2

Në stok
Kodi
332377
€127.70
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
PERI Birch përdoret në pothuajse të gjitha zonat për mure dhe pllaka. PERI Birch përdoret për sipërfaqe prej betoni me kërkesa më të larta. Llojet e arrave të fleteve të lidhura në të tërthorta me veshje të filmuar me rrëshirë fenolike me 120 g / m² nga të dy anët, si dhe lidhja BFU 100 janë karakteristike për këtë panel.Tipi i drurit: kompensatë me flete druri Ruse në të gjithë , Veshje: në të dy anët rreth 120 g / m² fenolike Veshje rrëshire, kafe e errët, Lidhëse: DIN 68705 Pjesa 3, BFU 100, EN 314-2 Klasa 3, Aplikimi: paneli formatori i murit dhe pllakave për përfundime të betonit me kërkesa më të larta. Numri i dhënë i ripërdorimeve është vlera udhëzuese jo detyruese. Numri aktual i ripërdorimeve mund të ndryshojë në varësi të aplikimit dhe llojit të përdorimit dhe / ose trajtimit. Ju lutemi shikoni udhëzuesin tonë shtesë "Produkte të panelit PERI - Si të zgjasni jetën e kompensatës së formës ʺ ose kontaktoni menaxherin tuaj lokal të panelit PERI.
Specifikime teknike
  • Përdorimi: deri në 50 herë
  • Përmban: 120g/m2 phenolic resin
  • Trashësia: 2.1 cm
  • Gjatësia: 250 cm
  • Gjerësia: 125 cm
  • Marka: PERI
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Betofilm birch, Peri, 2.1x125x250 cm, 120g/m2
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved