Binar bredhi i pa planuar, 10x20 cm x 6 m

Në stok
Kodi
332361
€31.26
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ky produkt eshte realizuar me durin e cilesise se pare ne pyjet te zgjedhura, kontrolluara dhe te cretefikuara PEFC (Programi për miratimin e certifikimit të pyjeve). Megatek ofron nje binar te cilesise pare.Eshtë i këndshëm dhe i qëndrueshëm (ka një rezistencë të lartë ndaj deformimit, ndarjes dhe ka një koeficient të ulët të tkurrjes), i qëndrueshëm shumë e mirë kundër insekteve dhe kërpudhave), është e lehtë dhe punuar, për të lustruar. Falë këtyre karakteristikave interesante, mund të përdoret për shumë qëllime, për mobilimin, catija, tenda e te tjera.
Specifikime teknike
  • Materiali: Dru bredhi
  • Lartësia: 20 cm
  • Gjatësia: 6 m
  • Gjerësia: 10 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Binar bredhi i pa planuar, 10x20 cm x 6 m
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved