Bush v.10 h.15

Në stok
Kodi
331852
€1.07
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bush më së shumti i rritur në tokë të pastër, të lagur, të mirë-drenazhuar në diell të plotë në hije pjesë. Bimët do të rriten mirë në një sërë situatash të hijes së pjesës, duke përfshirë kushtet e hapura të diellit ose hije të lehta me disa orë diell në mëngjes ose diell të pasdites. Bimët mund të rriten në afërsi të hijes së plotë, por në mënyrë tipike janë më pak të fuqishme dhe më të hapur me densitet të ulur të gjetheve.Bimët preferojnë tokat me një pH prej pak acid deri në pak alkaline. Bimët përgjithësisht tolerojnë krasitjen dhe prerjen. Krasitja nuk duhet të bëhet kurrë para datës së pranimit të pranverës së fundit. Shkurtimi shumë herët në pranverë shpesh nxit rritjen e re të tenderit që mund të dëmtohet ose të vritet nga një acar i pranverës vonë. Shmangni kultivimin rreth bimëve, sepse ato kanë rrënjë të cekët.Merr forma te ndryshme me ane te krasitjeve.
Specifikime teknike
  • Emri shkencor: Buxus Sempervirens
  • Terreni: Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bush v.10 h.15
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved