Cactus v.12 h.17

Në stok
Kodi
331676
€5.45
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kultivohen lehtë dhe rriten mirë, nuk kërkojnë dritë dhe kujdes të veçantë. Kaktusët, në veçanti të mëdhenjët, zvoglojnë koncentrimin e materieve organike dhe absorbojnë rrezatimine dëmshëm elektromagnetik. Gjithcka keni dashur të dini mbi një bimë ose lule ju ofrohet në skedën tonë teknike
Specifikime teknike
  • Emri shkencor: Cactus
  • Terreni: Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Cactus v.12 h.17
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved