Cactus v.7 h.11

Në stok
Kodi
332256
€3.55
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kërkesat e tyre për ujë dhe dritë janë mjaft tipike për shumë specie kaktusësh, duke përfshirë një periudhë ftohjeje në dimër për të promovuar lulëzim më të mirë. Ujitja duhet të bëhet me kujdes, duke lejuar që dheu pothuajse të thahet midis ujitjeve. Eshtë e domosdoshme që kaktusi të mos ekspozohet ndaj lagështirës së zgjatur. Asnjëherë mos e lini kaktusin tuaj të ulet në një enë me ujë. Preferon rrezet e diellit të ndritshme . Gjatë sezonit në rritje (pranverë dhe verë) le dheun pothuajse plotësisht të thahet midis ujitjeve, pastaj ujin tërësisht. Në dimër, uisni përsëri.
Specifikime teknike
  • Temperatura: Dritë e bollshme indirekte 18 - 27 °C
  • Ambienti: Të brëndshëm
  • Emri shkencor: Cactus
  • Terreni: Humus i bimëve të brëndshme, të drenazhuar mirë
  • Ujitja: Lejoni që toka të thahet midis ujitjeve
  • Ushqyesit: Ushqyes universal , i lëngshem ose granular
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Cactus v.7 h.11
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved