Chrysanthemum v.27 h.45

Në stok
Kodi
332311
€9
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bimet krizantemat janë bimë barishtore të lulëzuara, por a janë nënat njëvjeçare apo shumëvjeçare? Përgjigja është që të dyja. Ka disa lloje të krizantemës, me disa që janë më të vështira se të tjerat. Lloji shumëvjeçar shpesh quhen nënat e guximshme. Nëse krizantema juaj do të kthehet pas dimrit varet nga speciet që keni. Nëse nuk jeni të sigurt se cilën e keni blerë, gjëja më e mirë është të prisni deri në pranverën e ardhshme dhe të shihni nëse ka gjethe rinovuese që dalin nga toka.
Specifikime teknike
  • Ambienti: Të jashtëm
  • Emri shkencor: Chrysanthemum
  • Temperatura: Dritë e bollshme
  • Terreni: Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
  • Ujitja: Toka pothuasje te thahet midis ujitjeve
  • Ushqyesit: Ushqyes universal, i lëngshem ose granular
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Chrysanthemum v.27 h.45
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved