Depozite uji plastike, katrore, SQ 2 200 lt, trasparente

Në stok
Kodi
332333
€85.90
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Depozita plastike qe Megatek prezanton janë të realizuara në material të riciklueshëm e me formula nga lëndë të para jotoksike. Përparësia e ketyre depozitave vjen nga përdorimi i formulave të veçantata të polietilenit linear dhe i vetive të tij të shkëlqyera si material i lehtë, rezistent ndaj forcave mekanike.Rezistenca ndaj kimikateve, elasticiteti, i shtojnë jetëgjatësi superiore në përdorimin e pandaluar, falë edhe shtesave të agjentëve anti U.V. Kohezgjatja e perdorimit eshte maksimale,praktikisht të pandjeshëm ndaj vjetërsisë dhe me sipërfaqe të brendshme perfekt të lëmuara per një pastrimsa më të lehtë.
Specifikime teknike
  • Materiali: PE (polietilen)
  • Masa: 67x45x84 cm
  • Kapaciteti: 200 lt
  • Modeli: SQ 2 200
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Depozite uji plastike, katrore, SQ 2 200 lt, trasparente
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved