DW Parquet FS44, ngjites dy komponentesh, per ngjitjen e te gjithe tipeve te parketit

Në stok
Kodi
331884
€38.63
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ngjitës i përshtatshëm për të gjitha tipet e parketeve me bazë epoksi-poliuretani dy komponentësh me emetim shumë të ulët të komponentëve volatilë organikë.Para përdorimit, përzieni dy komponentët e ngjitësit në mënyrë që të kemi përftimin e produktit. DW PARQUET FS44 aplikohet mbi sipërfaqe me anën e një malle të dhëmbëzuar të përshtatshme për parkete.Koha e punueshmërisë është maksimalisht 30 minuta në kushte normale temperature dhe lagështie. Nëse kemi formim të cipës, ngjitës duhet të hiqet dhe të riaplikohet. Temperatura minimale e aplikimit duhet të jetë +10°C. Parketi që do të instalohet duhet të jetë ruajtur në vend të thatë, nuk duhet ti jetë nënshtruar kondensimit, dhe duhet të jetë izoluar nga toka.
Specifikime teknike
  • Konsumi: 1-1.5kg/m2
Write Your Own Review
Po vlerësoni:DW Parquet FS44, ngjites dy komponentesh, per ngjitjen e te gjithe tipeve te parketit
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved