Fare aromatike(sherebele)

Në stok
Kodi
331079
€0.85
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bimë aromatike jane nje familje bimesh që përmbajnë substanca të ëmbël-nuhatje (aromas), të pasura me vajra esenciale. Në përgjithësi ato janë përdorur në gatim si erëz për ushqim. Në mjekësi bimet aromatike janë përdorur, të freskëta ose të thata, për përgatitjen e pijeve freskuese, në industrinë kimike për nxjerrjen e esencave për ushqim, pije, kozmetike dhe farmaceutike. Kultivoni, kopshti ju lejon të bashkoheni në një hobi fun dhe të lehtë për të gjithë familjen me sigurinë e një produkti të vërtetë, të shëndetshëm dhe të përshtatshëm.Eshte nje produkt qe ju nevojitet kopshtit tuaj.
Specifikime teknike
  • Periudha e mbjelljes: Prill-Qeshor
  • Marka: Bavicchi
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Fare aromatike(sherebele)
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved