Fare speci (sigaretta)

Në stok
Kodi
331286
€0.85
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Në përdorim të përditshëm, një perime është pjesë e një bimë që është konsumuar nga njerëzit si ushqim, si pjesë e një vakti te këndshëm.Kuptimi origjinal i fjalës perime, që përdoret ende në biologji, ishte për të përshkruar të gjitha llojet e bimëve, si në termat "mbretërinë bimore".Perimet mund të hahen të papërpunuara ose të ziera dhe të luajnë një rol të rëndësishëm në të ushqyerit të njeriut, duke qenë kryesisht të ulët në yndyrë dhe karbohidratet, por i lartë në vitamina, minerale dhe fibra.Kultivoni, kopshti ju lejon të bashkoheni në një hobi fun dhe të lehtë për të gjithë familjen me sigurinë e një produkti të vërtetë, të shëndetshëm dhe të përshtatshëm.Eshte nje produkt qe ju nevojitet kopshtit tuaj.
Specifikime teknike
  • Përmban: Vitamine: A, B1, B2, C Calorie per 100 g: 18
  • Periudha e mbjelljes: Mars-Maj
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Fare speci (sigaretta)
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved