Ficus Ginseng (bonsai) v.28 h.50

Në stok
Kodi
331835
€41.88
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bonsai është arti i rritjes së pemëve dhe bimëve në një shkallë që i bën bimët shumë më të vogla se ato që do të ishin nëse do të mbeteshin në të egra. Bimët Bonsai nuk janë varietete të veçanta, por të prunuara posaçërisht dhe mbahen në kontejnerë të vegjël për të kufizuar rritjen e tyre. Ata do të jetojnë dhe do të jenë të shëndetshëm për aq kohë sa nëse do të ishin bimë me madhësi të plotë. Së pari e zhvilluar në Kinën e lashtë, bonsai arriti një sofistikim të jashtëzakonshëm sapo të importoheshin në Japoni. Bonsai klasifikohen sipas formës së përgjithshme të trungjeve të tyre (formale vertikale, pjerrëse, dhe kaskadore), si dhe sipas madhësisë. Disa janë kaq të mëdha që kërkojnë dy deri në tre persona për të lëvizur ato, dhe të tjerët janë kaq të vogël sa mund të jenë të balancuar, tenxhere dhe të gjitha, me majë të gishtave
Specifikime teknike
  • Emri shkencor: Ficus Ginseng
  • Terreni: Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Ficus Ginseng (bonsai) v.28 h.50
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved