Kapele oxhaku, inoks, Ø150 mm

Në stok
Kodi
332530
€10
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kapelja e oxhakut bën të mundur mbylljen e tubit ne daljet e cative, parandalon futjen e shiut dhe ndihmon ne thithjen e tymit, Kapelja përdoret sëbashku me tubin për sistemet e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit ne bare, restorante, godina social-kulturore, etj. Ka rezistence te larte kundrejt goditjeve mekanike, perkuljes dhe eshte higjenikisht i paster.
Specifikime teknike
  • Diametri: Ø150 mm
  • Materiali: Inoks
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kapele oxhaku, inoks, Ø150 mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved