Llamarine e zeze Decape 0.5 mm x1x2m

Në stok
Kodi
332148
€18.75
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Cilësia e produkteve është gjithmonë në fokusin e kompanisë. Standarti i shërbimit gjithashtu. Në këtë drejtim kemi qënë gjithmonë të hapur për të pranuar & reflektuar mbi vërejtjet dhe sugjerimet e partnerëve dhe konsumatorëve me qellim plotësimin më së miri të standarteve të produktit dhe shërbimit që ofrojmë. Përdoret për të ndertuar konstruksionet metalike në banesa, në ndertesa civile dhe industriale, kapanone etj. Profili është I perbere nga hekur I cilesise se larte,nga material I pater e jo I riciklueshem per te siguruar jetegjatesi dhe fortesi ndaj goditjeve mekanike. Bashkimi I tij behet me ane te saldimit.
Specifikime teknike
  • Trashësia: 0.5 mm
  • Materiali: Hekur
  • Masa: 1x2 m
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Llamarine e zeze Decape 0.5 mm x1x2m
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved