Palma v.42 h.110

Në stok
Kodi
331794
€36.27
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Palma e njohur zakonisht si palme me erë, është vendas në pyjet malore subtropikale dhe të butë të Kines, me një trung të vetem të mbuluar dendur me fibra të ngjashme me flokë nga fletët e vjetra të gjetheve. Nga pjesa e sipërme e trungut, gjethet e gjelbër të errët të palmave në formë te crregullt shtyhen nga të gjitha drejtimet në një formë që i ngjan një mulliri ere.Në Kinë, fibrat nga trungjet e pemëve të pjekura janë zhveshur për gërshetim në një litar dekorativ të kërpit ose për të bërë fshesa, mjete ose rroba.Jepi gjalleri ambientit tuaj me kete palme te mrekullueshme.
Specifikime teknike
  • Emri shkencor: Palm
  • Terreni: Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Palma v.42 h.110
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved