Panel rrethimi, celik i zinkuar, 3mm x 200x500 cm, 5x10 cm

Në stok
Kodi
332244
€36.81
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Megatek ofron produkte për përdorim civil dhe industrial me metoden e zinkimit në të nxehtë I cili ofron perparesi si ne vijim: Përparësi ekonomike – Me një shpenzim paraprak prej 10-20 % (kostoja e zinkimit) , ju do te zgjatni jetëgjatesinë e konstruksioneve tuaja 8-12 herë (në varësi të kushteve atmosferike ku ndodhet konstruksioni). Ju nuk do të keni nevojë të bëni shërbime periodike për strukturat tuaja të çelikut si lyerja, rilyerje, rifinitura etj. Kursen kohe – Teknologjia e zinkimit në të nxehtë siguron trajtimin me efikas krahasuar me çdo lloj tjetër lyerje apo mbrojtjeje antikorrozive. Qendrueshmeri konstruktive – Mbron çelikun nga korrozioni, duke siguruar qendrueshmërinë strukturore të konstruksioneve në kohë. Mbrojtja e mjedisit - Zinku si metal, është plotësisht jo-toksik dhe gjendet natyrshëm. Ai është një element i cili bashkëjeton në harmoni me një pjesë të mirë të organizmave të gjallë dhe është i riciklueshëm pa impakt ambiental.
Specifikime teknike
  • Gjerësia: 500 cm
  • Dimensioni i telit: 3 mm
  • Lartësia: 200 cm
  • Materiali: Celik i zinkuar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Panel rrethimi, celik i zinkuar, 3mm x 200x500 cm, 5x10 cm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved