Profil hekuri 80x80x3 mm x 6m

Në stok
Kodi
332281
€98.17
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Cilësia e produkteve është gjithmonë në fokusin e kompanisë. Standarti i shërbimit gjithashtu. Në këtë drejtim kemi qënë gjithmonë të hapur për të pranuar & reflektuar mbi vërejtjet dhe sugjerimet e partnerëve dhe konsumatorëve me qellim plotësimin më së miri të standarteve të produktit dhe shërbimit që ofrojmë. Përdoret për të ndertuar konstruksionet metalike në banesa, në ndertesa civile dhe industriale, kapanone etj. Profili është I perbere nga hekur I cilesise se larte,nga material I pater e jo I riciklueshem per te siguruar jetegjatesi dhe fortesi ndaj goditjeve mekanike. Bashkimi I tij behet me ane te saldimit.
Specifikime teknike
  • Materiali: Hekur
  • Masa: 80x80 mm
  • Gjatësia: 6 m
  • Trashësia: 3 mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Profil hekuri 80x80x3 mm x 6m
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved