Shishe lëngjesh për fëmijë, Sippee, Tommee Tippee, elastomer termoplastik, polipropilen dhe silikon, 150 ml, lejla, 1 copë

Out of stock
Kodi
788942
€11.32
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Shishe lëngjesh për fëmijë, prej materiali elastomeri termoplastik dhe polipropilen, me kokë ushqyese prej silikoni të butë dhe me kapak plastik mbrojtës, në ngjyrë lejla. Shishja është e pajisur me doreza, të cilat mund të hiqen dhe kanë një dizajn ergonomik, i cili i lejon të mbahen lehtësisht dhe i bën praktike në përdorim. Kapaku mbrojtës nuk lejon që lëngjet në shishe të derdhen. Ky produkt është i përshtatshëm për bebe të moshës mbi 4 muajsh.
Specifikime teknike
  • Kapaciteti: 150 ml
  • Paketimi: 1 copë
  • Materiali: Elastomer termoplastik, polipropilen dhe silikon
  • Ngjyra: Lejla
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Shishe lëngjesh për fëmijë, Sippee, Tommee Tippee, elastomer termoplastik, polipropilen dhe silikon, 150 ml, lejla, 1 copë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved