Tub xingato, 3/4 x2 mm x6 m

Në stok
Kodi
332198
€22.33
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Cilësia e produkteve është gjithmonë në fokusin e kompanisë. Standarti i shërbimit gjithashtu. Në këtë drejtim kemi qënë gjithmonë të hapur për të pranuar & reflektuar mbi vërejtjet dhe sugjerimet e partnerëve dhe konsumatorëve me qellim plotësimin më së miri të standarteve të produktit dhe shërbimit që ofrojmë.Përdoret për trasportin e ujit të pijshem, e ujrave industriale, për transport karburanti etj. E prodhuar me standarte të larta, Zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Diametri i tubit: 3/4"
  • Gjatësia: 6 m
  • Trashësia: 2 mm
  • Materiali: Celik i galvanizuar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Tub xingato, 3/4 x2 mm x6 m
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved