Zgarë kunete, Aco, polipropilen, 2x12x100 cm, klasi A15

Në stok
Kodi
331869
€5.91
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Një përzgjedhje e plotë e kanaleve për heqjen e ujit sipërfaqësor dhe përcjelljen e bërë për ambiente shtëpiake dhe sfiduese, siç janë ndërtesat industriale, zonat e largëta. Një gamë e plotë e madhësive, pesha e ulët falë materialit plastik por me një jetëgjatësi të gjatë dhe aftësi për t’i bërë ballë temperaturave të ulëta, kimikateve, kripërave dhe acideve. Furnizimi dhe instalimi i kanalit kullues për mbledhjen e ujërave meteorikë. E projektuar dhe përforcuar për një rezistencë të lartë. Përdoret në çdo ambient mjedisor dhe / ose zona për këmbësorë. Rezistent ndaj agjentëve kimikë dhe atmosferikë (p.sh. i kripur), rekomandohet për zona afër detit
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 100 cm
  • Gjerësia: 12 cm
  • Materiali: Polipropilen
  • Lartësia: 2 cm
  • Klasi: Klasi A15 - max 1.5 ton
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Zgarë kunete, Aco, polipropilen, 2x12x100 cm, klasi A15
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved