Grinding Machine

Grinding Machine

Makineria për bluarjen e ushqimit për kafshë përdoret në përpunimin e ushqimit dhe kashtës dhe është një pajisje shtesë e nevojshme për fermën tuaj, të cilën mund ta gjeni në Megatek. Makineria për bluarjen e ushqimit për bagëtinë mund të bluajë të gjitha llojet e ushqimit, të tilla si misër, melekuqe, grurë, bishtajore, kashtë e thatë gruri, lëvore orizi, grurë, degë të vogla dhe patate.

11 Items

per page

11 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved