Battery Powered Chainsaw

Battery Powered Chainsaw

Sharrat e kopshtarisë me bateri janë të vogla dhe transportohen lehtësisht, si edhe përdoren më së miri për krasitjen e pemëve dhe shkurtimin e degëve të holla. Në Megatek do të gjeni modele të ndryshme të sharrave me bateri, të cilat janë të përshtatshme për mirëmbajtjen e pemëve të vogla në oborret apo kopshtet tuaja.

2 Items

per page

2 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved