Trays for Ceramic Pots

Trays for Ceramic Pots

Për të parandaluar kalbjen e rrënjëve dhe dëmtimin e bimës, si pasojë e ujitjes së tepërt të tyre, duhet të përdorni pjata për vazo lulesh, të cilat mbledhin ujin e tepërt, pa shkaktuar rrëmujë apo papastërti. Në Megatek do të gjeni pjata për vazo qeramike, të përmasave të ndryshme, për të gjitha vazot qeramike në ambientet tuaja.

12 Items

per page

12 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved