Irrigation Fittings

Irrigation Fittings

Nëse jeni duke instaluar një sistem të ujitjes me pika për të kursyer ujin dhe për të përfituar bimët tuaja, do t'ju duhen pajisjet e duhura për të bashkuar linjat e pikimit, tubat dhe pajisjet e tjera me njëra-tjetrën. Megatek mbart një gamë të gjerë të pajisjeve të ujitjes, adaptorëve dhe rakorderive me klik që ju lejojnë të lidhni sistemin tuaj me lehtësi dhe siguri.

Items 1-28 of 50

Page
per page

Items 1-28 of 50

Page
per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved