Gas Heaters

Gas Heaters

Përdorur fillimisht vetëm në banesa të vogla si mënyra ekonomike ngrohje, ngrohësit me gaz kanë filluar të përdoren gjerësisht dhe në ambiente të mëdha banimi e komerciale, pasi ngrohja e menjëhershme e tyre është dhe mjaft ekonomike. Këtu në Megatek mund të gjeni të gjitha llojet e ngrohësve me gaz të përshtatshëm si për shtëpi ashtu dhe për biznes.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved