Watering Cans

Watering Cans

Në Megatek do të gjeni kana për ujitje të formave, modeleve, përmasave, materialeve dhe ngjyrave të ndryshme, të përshtatshme për përdorim të përditshëm, për ujitjen e luleve dhe bimëve të ndryshme në vazo, në ambiente të brendshme apo të jashtme. Kanat për ujitje janë një aksesor i domosdoshëm për të gjithë të apasionuarit pas kopshtarisë.

22 Items

per page

22 Items

per page