A jeni gati për disa nga ofertat më të mëdha të vitit? Në Megatek, 6 ditët Kuq e Zi kanë filluar! Me një gamë të gjerë produktesh që variojnë nga elektroshtëpiake te artikuj sportiv, tani është koha ideale për të bërë ato blerje që keni pritur. Lexoni më poshtë për të zbuluar si mund të përfitoni nga këto 6 ditë MegaRisi.

Gjithçka deri në 70% ulje!

Nga 24 deri në 29 nëntor, Megatek sjell për ju një mori zbritjesh të pabesueshme. Për çdo blerje, merrni ulje deri në 70% në çdo produkt nga të gjitha kategoritë. Merrni avantazhin e kësaj mundësie të rrallë për të rifreskuar shtëpinë, zyrën, ose thjesht për të plotësuar dëshirat tuaja me çmime më të mira.

Kthimi i 30% të Vlerës së shpenzuar

Për çdo blerje që bëni, Megatek ju kthen 30% të vlerës së faturës për të shpenzuar në blerjet tuaja të ardhshme. Kjo do të thotë se jo vetëm që kurseni në blerjet tuaja aktuale, por gjithashtu fitoni zbritje për herën tjetër që vizitoni. Është një mënyrë fantastike për të maksimizuar kursimet tuaja dhe për të shijuar edhe më shumë vlerën e blerjeve tuaja në Megatek

20% eXtra Bonus per perdoruesit BKT Prima!

Në bashkëpunim me Bankën Kombëtare Tregtare, Megatek ju sjell një ofertë shtesë: 20% eXtra Bonus për përdoruesit e kartës BKT Prima! Kjo ofertë vlen nga 24 nëntori deri më 31 dhjetor 2023. Për të përfituar, thjesht kryeni të paktën 3 transaksione me vlerë 10,000 lekë ose më shumë me kartën tuaj Prima gjatë kësaj periudhe. Për më shumë detaje rreth rregullave dhe kushteve të kësaj oferte, klikoni ketu

Me ofertat tona të jashtëzakonshme, çdo blerje që bëni sjell kursime të menjëhershme dhe vlera afatgjata. Kjo festë e zbritjeve dhe përfitimeve është e hapur për të gjithë - por vetëm për një kohë të kufizuar. Prandaj, mos e lini të shpëtojë ky rast i artë. Ne ju presim në Megatek – ku çdo vizitë është një hap drejt përfitimeve më të mëdha!