Compression Socks  (Varicose Veins)

Compression Socks (Varicose Veins)

Mjekët shpesh rekomandojnë çorape me kompresim për të përmirësuar qarkullimin, për të ndaluar keqësimin e venave me variçe dhe për të zvogëluar dhimbjen ose shqetësimin. Çorapet e kompresimit të gradës mjekësore për venat me variçe, të ofruara këtu në Megatek, mund të bëjnë një ndryshim në shëndetin tuaj dhe të ndihmojnë në lehtësimin e venave me variçe.

13 Items

per page

13 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved