Tulla fibropenobetoni

Megatek ju ofron tulla fibropenobetoni, një material me bazë betoni dhe polisteroli mjaft izolues nga ana termike, i përdorur për ndërtime të brendshme dhe të jashtme. Përveç aftësisë izoluese, një nga avantazhet e tij është montimi i shpejtë dhe i lehtë, pasi materiali që ka pritet lehtësisht në madhësi te ndryshme. Ato janë të përshtatshme për ndërtesat shumëkatëshe dhe ato me ndryshime të larta të temperaturës.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved