Ulluqe plastike

Ulluqe plastike

Krahas ulluqeve të betonit, në Megatek do të gjeni edhe ulluqe plastike. Më një peshë të lehtë falë materialit plastik, por edhe me një jetëgjatësi dhe aftësi për t'i rezistuar temperaturave të ulëta, kimikateve, kripërave dhe acideve. Ato mund t'i përdorni për mbledhjen dhe shkarkimin e ujërave në sipërfaqe në ambiente shtëpiake por dhe në ndërtesat industriale.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved