Dekorues dhe Aksesorë

Dekorues dhe Aksesorë

Mos neglizhoni aksesorët që nevojiten për një mirëmbajtje optimale të akuariumit tuaj. Filtrat e brendshëm dhe të jashtëm që do të gjeni në Megatek, sigurojnë filtrim efikas mekanik dhe biologjik për të pasur një ujë akuariumi super të pastër dhe pa ndotës. Gjithashtu këtu gjeni dekorues për t'i dhënë akuariumit një pamje sa më të veçantë.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved