Dezifektantë për duar

Dezifektantë për duar

Kujdesi dhe mbrojtja ndaj viruseve apo mikroorganizmave të tjerë, nuk duhet të mungojë në asnjë moment. Duart meritojnë një kujdes maksimal, pasi përmes tyre ne kryejmë të gjitha aktivitetet dhe për pasojë janë më të ekspozuara ndaj papastërtive. Pajisu me dezinfektantët më cilësorë që kemi sjellë në Megatek për të mbrojtur sa më mirë veten tuaj.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved