Vinça

Vinça

Tashmë nuk është nevoja të lodheni për të ngritur apo tërhequr ngarkesa të rënda! Përmes një vinçi ju mund t'i jepni fund lodhjeve dhe mundimeve dhe të siguroni një proçes pune efikas dhe madje me një kosto efektive. Në Megatek kemi sjellë vinça në përmasa dhe specifikime të ndryshme teknike, të përshtatshme për në kantier ndërtimi por edhe për në shtëpi. Ato janë mjaft rezistentë dhe të lehtë për t'u përdorur, si dhe mund t'i instaloni kudo që dëshironi.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved