Bulloneri

Bulloneri

Megatek ju ofron një gamë të gjerë bullonerish në dy lloje materialesh; çeliku dhe inoksi, dhe përdoren në një larmi aplikimesh sidomos ku kapaciteti mbajtës është një ngarkesë ose lidhje strukturore. Qoftë për fiksimin e drurit në materiale druri dhe metali, apo për fiksimin e metalit në metal dhe objekteve të tjera në dru dhe metal, këtu do të gjeni bullonat që ju nevojiten!
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved