Paralele

Paralele

Ndër lodrat që preferohen për në kopësht janë dhe paralelet. Të gjithë mund të kemi kujtime nga fëmijëria për momentet argëtuese që kemi kaluar nëpër paralele. Ato ndihmojnë që fëmijët të jenë aktivë dhe të sigurt falë strukturës dhe materialit të paraleleve. Zgjidhni paralelet e këndshme që kemi sjellë në Megatek.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved