Fondatinë stik

Fondatinë stik

Nëse i keni provuar si fondatinën e lëngshme po ashtu dhe atë pudër dhe akoma nuk ndiheni komod me asnjë prej tyre, ju sugjerojmë fondatinën stik - të mesmen e artë. Përmes saj ju do mund të merrni më të mirat nga të dyja opsionet që tashmë i keni provuar. Praktike dhe të lehta në aplikim, ato janë një zgjedhje e duhur për një rezultat të mirë. Zbuloni modelet e ndryshme që kemi sjellë në Megatek.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved