Primer fytyre

Primer fytyre

Shtimi i një tjetër hapi në aplikimin e makeup-it në mëngjes mund të duket e bezdisshme, por një primer mund të bëjë mrekulli për lëkurën tuaj. Primeri e përgatit fytyrën për aplikimin e fondatinës, duke siguruar një sipërfaqe të lëmuar, dhe në këtë mënyrë fondatina do të aplikohet më lehtë dhe do të zgjasë më shumë. Zbuloni primer-at e ndryshëm që kemi sjellë në Megatek, qoftë për gjithë fytyrën ose zona të caktuara në fytyrë.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved