Dalta SDS plus

Dalta SDS plus

Për thyerjen e betonit dhe sipërfaqeve të tjera të forta, mund të përdorni daltat SDS plus. Ato janë projektuar për të siguruar fortësi dhe qëndrueshmëri. Në Megatek i disponojmë me përmasa të ndryshme, për t'iu përshtatur veglave tuaja të punës.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved