Kupa specialiteti/salca

Kupa specialiteti/salca

Gjeni kupat e duhura për të servirur salcat apo specialitetet tuaja të preferuara falë gamës së plotësuar të kupave për servirje në Megatek. Modelet e shumta në ngjyra dhe material ofrojnë mundësi unike për të shtruar tavolinat.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved