Zinxhirë bore dhe Veshje gomash

Zinxhirë bore dhe Veshje gomash

Në kushte ekstreme atmosferike, ku prania e akullit dhe dëborës është e pa shmangshme në rrugë, përdorimi i zinxhirëve, veshjeve të gomave apo aksesorëve të tjerë të parandalimit të rrëshqitjes është mëse i nevojshëm. Me përmasa për të gjitha gomat e makinave dhe modele nga më të ndryshmet, Megatek ju ofron një pafundësi zgjedhjesh të modeleve të ndryshme të përcaktuara sipas kërkesës dhe standartit që paraqet çdo autoveture.

Items 1-28 of 56

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 56

Faqja
për faqe