Kosh plastik

Kosh plastik

Koshat plastikë që do gjeni në Megatek, janë mjaft praktikë si dhe rezistentë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike. Ato vijnë në ngjyra dhe përmasa të ndryshme dhe janë të përshtatshëm për ndarjen dhe transportimin e mbetjeve të ndryshme për riciklim.

Items 1-27 of 34

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 34

Faqja
për faqe