Kanatiere për meshkuj

Kanatiere për meshkuj

Në garderobën tuaj duhet patjetër të keni disa kanatiere për t'i veshur dhe ndërruar, sidomos gjatë stinës së dimrit. Kanatieret për meshkuj që gjeni në Megatek janë të përbëra nga një material i butë dhe mjaft higjienike, duke lejuar ajrosje të lëkurës dhe rrjedhimisht nuk do të ketë djersë të tepruar.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved