Vida dhe Upa

Vida dhe Upa

Megatek ju ofron vidha të llojeve të ndryshme në varësi të projektit ku kërkohet përdorimi i tyre. Këtu do gjeni vida druri çeliku dhe inoksi, vida vetëfiletuese, vida betoni, ku secila prej tyre karakterizohet nga specifikimet përkatëse. Gjithashtu upat i gjeni të ndara në bazë të materialit: metalike dhe najloni. Pajisuni këtu me gjithçka ju duhet për të përfunduar sa më mirë proçesin tuaj të punës.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved