Ngrohës uji elektrikë (Bolier) horizontalë

Ngrohës uji elektrikë (Bolier) horizontalë

Uji i ngrohtë në shtëpi është i nevojshëm në çdo kohë. Përdorni ngrohësit elektrikë (bolierët) horizontalë në Megatek për të ngrohur ujin shpejt dhe pa shpenzuar shumë energji. Pozicioni horizontal është mjaft efektiv në ngrohjen e ujit dhe përshtatet lehtë me hapësirat e shtëpive.

24 Items

për faqe

24 Items

për faqe