Plitka gatimi

Plitka gatimi

Nëse keni me pasion gatimin, por hapësira e kuzhinës suaj nuk mjafton për pianura të plota gatimi, plitkat elektrike janë zgjidhja e duhur! Falë përmasave të vogla dhe kursimit të lartë të energjisë elektrike, plitkat e gatimit këtu në Megatek janë zgjedhja ideale për kuzhinën tuaj!

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved