Vida druri

Vida druri

Ju mund t'i përdorni vidat e drurit në industri nga më të ndryshmet dhe gjithë përfshirëse, por specifikisht në industrinë e përpunimit të drurit. Megatek ju ofron vida druri me diametër dhe gjatësi të ndryshme dhe në dy lloje kokash filetimi: kokë kryq konike dhe gjysëm të filetuar ose të plotë si dhe kokë hegzagonale me rondele të inkorporuar dhe gjysëm të filetuar ose të plotë.

Items 1-28 of 225

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 225

Faqja
për faqe