Tharëse sallate

Tharëse sallate

Një tharëse sallate është një mjet kuzhine që përdoret për të larë dhe tharë gjethet e sallatës jeshile, duke hequr ujin e tepërt nëpërmjet veprimit të forcës centrifugale. Për tëpasur këtë pajisje kaq të dobishme në kuzhinën tuaj, mund të zgjidhni një nga modelet e ndryshme që Megatek ofron.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved