Ndihma e shpejtë

Ndihma e shpejtë

Jeta është plot me të papritura dhe më e pakta që mund të bëjmë është të përgatitemi me gjërat thelbësore. Fashat, leukoplastet apo aksesorë të tjerë, nuk duhet të mungojnë në çantën tuaj! Përmes tyre ju mund të trajtoni menjëherë çdo lloj plage në momente emergjence. Disa prej këtyre aksesorëve mund t'i gjeni në Megatek.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved