Bokse

Bokse

Megatek ju ofron bokse kompakte të një cilësie të mirë që ju mundësojnë qartësi të muzikës. Gjithashtu për ju kemi sjellë bokset me bluetooth, të cilat gjenerojnë muzikë me cilësi të lartë dhe përmes tyre ju mund të lidheni me smartphone, tableta apo laptopë si dhe me burime audio të jashtme. Duke qenë mjaft praktikë dhe kompaktë, mund ti merrni me vete kudo!

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved