Vegla kopshti me bateri

Vegla kopshti me bateri

Mirëmbani kopshtin tuaj dhe kujdesuni për detajet me ndihmën e veglave të kopshtit me bateri. Ato janë shumë të volitshme, peshojnë pak dhe ofrojne komoditet në pune. Teknologjia e re e baterive me litium rrit oret e punes, karikohen shpejt dhe ul peshën e veglës.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved