Zinxhir plastik

Zinxhir plastik

Falë prakticitetit dhe peshës mjaft të lehtë që kanë, zinxhirët plastikë përdoren gjerësisht në dekorime të ndryshme në shtëpi, evente apo ambiente të tjera. Ato i gjeni në përmasa dhe ngjyra të ndryshme në Megatek, ku mund të zgjidhni mes tyre për të realizuar në mënyrën më të mirë punën tuaj.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved